PENGIKUTKU.

Tuesday, August 10, 2010

Karena Ku Cinta Kau (Suara Aku Beb)

video 


Jika ada yang bilang ku lupa kau
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku tak setia
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau

Jika ada yang bilang ku tak baik
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku berubah
Jangan kau dengar

Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau

Jika kau tak percaya pada ku
Sakitnya aku
Jika kau lebih dengar mereka
Sedih hatiku
Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Kau tahu ku juga ingin denganmu
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau


p/s : macam mana suara aku?? okey tak?? kelakar tak??

48 comments:

  1. dulu masa zaman aku dekat tempat study aku..aku penah duet ngan die masa minggu comm anjuran junior aku..masa tu die nak masuk pertandingan..so before start aku saje2 je nyanyi lagu cinta kristal...dia pu follow je...so bile aku ngat balik suara ni terlalu lunak, enak, mendayu and sedap lah..membuatkan aku pada zaman itu bersamanya..tapi perkara dah berlalu..mungkin lagu yg dinyanyikan secara dirinya sendiri ditujukan buat seorang lelaki (bukan aku) yg teramat disayanginya..so harapan aku biarlah lelaki itu mengerti segalanya

    ReplyDelete
  2. haha. spe plak nie erk??
    jap2 nak ingt balik
    lagu cinta kristal?? ermmm

    ReplyDelete
  3. bravo akak........ suara akak mmg ade kelas tersendiri

    ReplyDelete
  4. ader kelas ker??
    kelas apa?? hikhikhik
    nie sore men2 jew. blum btoi2 lagi
    yuckkksss

    ReplyDelete
  5. klau suara btl2 kalah bunga kot........hahahahaha

    ReplyDelete
  6. hahaha
    sengal. mana ader doh!!
    sore akak xsdap lah.

    ReplyDelete
  7. org thu la ari tu bru g karok kan......hahahaha suara akak mmg best la

    ReplyDelete
  8. best la sgt
    cm kelakar jew
    felling jew lebih!!!

    ReplyDelete
  9. bgs la tu tu xade musik klau ade musik lagi best kan??????

    ReplyDelete
  10. ermmm. tau xpe
    msti gempak blog nie
    hahaha.
    akak sje jew test sore
    mne tau leh gantikan bunga

    ReplyDelete
  11. hahaha besar hajat akak tu mintak2 blh la ye.........hihihihihuih

    ReplyDelete
  12. hajat tu mmg besar
    tapi akak jew yg xbesar2
    pe kes??
    hahaha

    ReplyDelete
  13. akak mmg dah xblh nk besar dah mmg mcmtu je.......hahahahaha

    ReplyDelete
  14. amboi. ko suke erk??
    perli akak jew keje ko kan??

    ReplyDelete
  15. bkn selalu la ari ni je.....hehehehehe

    ReplyDelete
  16. iye ker?? bkn ari2 ker ko perli akak
    klu akak buat lawak, ko gelak jew kan??
    dlam ati msti tgh perli akak

    ReplyDelete
  17. mane akak thu ha.....xpenah terdetik d hati ad k nak wat mcm tu taw......

    ReplyDelete
  18. iye ker??
    alala baiknyer adik akak nie kan
    nie nak sruh akak blanja ker??

    ReplyDelete
  19. ye btl la.....hahahahah xpenah pon ade niat nk perli akak akak dah mcm akak org sendiri la

    ReplyDelete
  20. hahaha
    sjak bila plak kt berkongsi rahim nie
    hikhikhik

    ReplyDelete
  21. tgk dia wat lawak lak ni geram btl la............sabar sabar akak thu macam bkn org ckp btl2 ok :)jgn marah ok

    ReplyDelete
  22. hahaha
    klu ko ckp btoi2 pun
    ader akak kisah??
    hahaha

    ReplyDelete
  23. kadang2 lawak mcm ni boleh mendtg kemarahan ni........:)

    ReplyDelete
  24. woit, sbar2 erk
    bulan pose nie. hahaha

    ReplyDelete
  25. ni pon dah lari dari tajuk asal dah ni

    ReplyDelete
  26. hahaha
    lawak la ko dik.
    mne la akak jmpa ko nie!!!

    ReplyDelete
  27. bkn akak jmpe kat ulu yam ke ari tu kie mandi2 tu?????? btl x???????

    ReplyDelete
  28. jmpa kt ulu yam??
    ptt la ko cm nie
    nie bangsa utan la kan???

    ReplyDelete
  29. blh dkate kan mcm tu la....... org utan ke???????

    ReplyDelete
  30. aaah la.
    ko yg ckp akak xckp!!!
    hahaha

    ReplyDelete
  31. ye la tu seblm akak ckp baik org ckp sendiri....hahahahaha

    ReplyDelete
  32. hehehe.
    ko ngaku jugak erk
    pas nie akak pgil ko org utan la erk

    ReplyDelete
  33. pggil je la org rela :)

    ReplyDelete
  34. amboi rela siot!!!
    hahaha. xnak la.
    cian akak tgk

    ReplyDelete
  35. org dah tuh dah akak mmg xkan smpi ati nye akak baik......hihihihih

    ReplyDelete
  36. hahaha
    bila plak akak baik
    kwn2 akak ckp akak jahat!!
    yuckkksss

    ReplyDelete
  37. bru best tulis komen n dgr suara akak.....hahahaha kwn2 akak tu xmendalam perasaan akak tu

    ReplyDelete
  38. hahaha
    ko dgr sore akak ker dik??
    ko biar btoi??
    biarkan la. akak xnak mgharap pape

    ReplyDelete
  39. ye la dgr suara akak bru blh dtg komen2 yg baik2

    ReplyDelete
  40. hahaha. ko nie kan
    dgr sore akak yg xbest nie
    boleh ker dpt idea??

    ReplyDelete
  41. hahahaha puji cikit pon x nk ke??????hahahaha kepala rase ringan je bile dgr suara akak taw

    ReplyDelete
  42. iye la ko kan??
    tu nak bodek akak la erk??
    xnak puji. ko maki jew.
    hahaha

    ReplyDelete
  43. hahahaha jgn mcm tu x baik maki org berdose ape2 lg dlm bln pose akan

    ReplyDelete
  44. hahaha
    tau plak ko kan bab2 dosa nie
    ingtkan xtau. hehehe

    ReplyDelete
  45. shammm kwn kat opis aku kate sore ko best ....pas ni leh la jadi penyanyi plakk heheheheh

    ReplyDelete
  46. alamak!! npe ko bgi dgr kt kwn2 opis ko
    malunyer aku doh!!
    nie nak pakai purda pas nie
    malu2

    ReplyDelete
  47. mesti cantik klau kak sam pakaipurdah kan...........hahahahahahaha

    ReplyDelete
  48. senget!!!
    akak nak pakai purda ker??
    erm, pasnie xleh la akak d karok gan ko
    klu akak pakai purda!!
    ngok

    ReplyDelete